Lender & Spender

Beleg met Lender & Spender

Online geld beleggen kan je doen door aandelen te kopen of je geld door andere te laten beleggen, maar het is ook mogelijk om je geld te investeren in particuliere leningen. Met P2P leningen is het mogelijk om tegen een vrij laag risico geld te beleggen in leningen tegen een aantrekkelijk rendement. Zo is dit onder andere mogelijk bij Lender & Spender. 

Inleggen vanaf

100 euro

Kosten per jaar

1%

Voordelen

Nadelen

Investeer in Nederlandse leningen

Als je begint met geld beleggen, dan kost dit vooraf vaak veel uitzoek werk. Je kan er uiteraard voor kiezen om je geld voor je te laten beleggen, waarbij er aandelen, obligaties etc. gekocht kunnen worden over de hele wereld. Wil je geld investeren in een Nederlands bedrijf, welke enkel zaken doet met Nederlandse lening aanvragers, dan is Lender & Spender het juiste adres.

Door je geld te investeren bij Lender & Spender kies je voor een bedrijf dat enkel en alleen zaken doet met Nederlandse particulieren. Dit maakt het ook een stuk makkelijk om vragen te stellen als je wat meer informatie wilt.

Laag risico tegen 4% rendement

Lender & Spender heeft de afgelopen jaren een rendement weten te behalen van ongeveer 4%. Dat is een mooi rendement als je tegen een laag risico geld wilt beleggen in particuliere leningen. P2P beleggen is erg eenvoudig en is binnen een enkele druk op de knop geregeld. De kosten op jaarbasis bedrag 1% van het geïnvesteerde bedrag.

Beleggen kan vanaf 100 euro

Door de lage instap van 100 euro is online geld beleggen bij Lender & Spender zeer interessant. Als je eenmaal een account hebt aangemaakt, kan je direct beginnen met investeren. Door middel van een betaling via iDeal kan je dezelfde dag nog beginnen met beleggen in P2P leningen. Let wel op dat je alleen geld investeert dat je kan missen, want beleggen kan altijd risico’s met zich meebrengen. Een groot voordeel van deze maatschappij is echter dat je geld wordt verspreid over vele leningen, waardoor het risico geminimaliseerd wordt.