Bux Zero

Beleggen met Bux Zero

Beleg met Bux Zero eenvoudig in aandelen. Bux timmert de laatste tijd hard aan de weg en heeft een zeer gebruiksvriendelijke app ontwikkelt. Wat veel mensen niet weten is dat het een Nederlands bedrijf is dat is gevestigd in Amsterdam. Dit online platform waar je eenvoudig online geld kan beleggen heeft verschillende opties. Zo is er Bux Zero en Bux Crypto. In dit artikel gaan we verder in op Bux Zero.

Inleggen vanaf

0 euro

Kosten per jaar

€1 per order

Voordelen

Nadelen

Bux ideaal voor beginners

Als je van plan bent te beginnen met online geld beleggen, dan is de app van Bux Zero zeer geschikt. In één oogopslag zie je direct de aangeboden aandelen. Beleggen via Bux is vooral populair bij jongeren en studenten. Analyseren van de aandelen is eenvoudig te realiseren door gebruik te maken van de verschillende menu’s in de app.

Geen transactiekosten

Voor beginnende beleggers is Bux Zero vooral populair, omdat er bij veel aandelen geen transactiekosten in rekening worden gebracht. De zogenaamde ‘Zero Orders’ maken het mogelijk om aandelen aan te schaffen zonder aanvullende transactiekosten. Bij het online beleggen van je geld is deze ‘Zero Orders’ optie alleen geldig bij Europese aandelen en ETF’s. 

Ruim aanbod aan handelsmogelijkheden

Bux Zero heeft een ruim aanbod aan handelsmogelijkheden. Ben je van plan online geld te beleggen via de app, dan zijn er tal van mogelijkheden. Zo kan je onder andere handelen in Europese aandelen, Amerikaanse aandelen en ETF’s. Wat de app van Bux Zero zo mooi maakt, is dat de aandelen zelf per categorie zijn geselecteerd. 

Gratis aandeel bij aanmelding

Online geld beleggen bij Bux Zero wordt nog interessanter door de acties die er lopen. Zo krijg je een gratis aandeel bij registratie. De waarde van dit aandeel verschilt per periode. Op de website van Bux is hier meer over te vinden. Afhankelijk van de inleg kan dit oplopen tot een bedrag van 200 euro. Als je tevreden bent over de Bux Zero app, dan heeft dit belegginsplatform nog een leuk extraatje. Zo krijg je ook nog eens een gratis aandeel als je een vriend weet aan te melden. Deze vriend krijgt daarnaast ook een gratis aandeel. 

Het online beleggen van je geld bij Bux Zero kent uiteraard ook risico’s. Zo bestaat er altijd een kans dat je geld verliest. Wij adviseren dan ook alleen te beleggen met geld dat je kan missen. Over het algemeen zijn wij zeer te spreken over de Bux Zero app. Geld beleggen via deze maatschappij is zeer eenvoudig en kan binnen enkele stappen.

Bux Zero logo