Binck Bank zelf beleggen

Beleggen met Binck Bank

Online geld beleggen kan op diverse manieren. Zo is het mogelijk om dit voor je te laten doen, maar je kan er ook voor kiezen om je eigen geld te beleggen. Via Binck Bank is het mogelijk om zelf te bepalen waarin je wilt beleggen. Deze maatschappij welke onderdeel is van Saxo Bank maakt het mogelijk om via het internet of door gebruik te maken van een mobiele app online geld te beleggen. Waar je bij andere maatschappijen aan je lot wordt overgelaten, heeft Binck een uitgebreide service.

Inleggen vanaf

20 euro

Kosten per jaar

€6-€8 per aandeel

Voordelen

Nadelen

200 euro gratis transactietegoed

Wanneer je besluit om zelf online geld te beleggen via Binck, dan krijg je bij aanmelding 200 euro transactietegoed gratis. Lees voor het aanmelden nog wel even goed de actievoorwaarden. Zo is het tegoed maar 90 dagen geldig en is dit alleen voor nieuwe leden beschikbaar.

Keuze uit verschillende profielen

Het zelf online beleggen van je geld brengt veel met zich mee. Zo moet je vooraf goed bepalen welke strategie het beste bij jou past. Binck zelf beleggen heeft hier dan ook drie verschillende keuzes in. De ‘green’ optie is weggelegd voor de allround belegger. Ben jij een actieve belegger, dan is de ‘blue’ optie meer wat voor jou. Als je een echte daytrader bent, dan is het verstandig om te kiezen voor de ‘black’ optie.

Kosten op basis van profiel

De kosten voor online geld beleggen bij Binck Bank zijn afhankelijk van je gekozen profiel. Het handelen in aandelen kost bij alle drie de profielen 1 euro + 0.1% met een minimum van 6 tot 8 euro. Voor opties en futures geldt een ander speciaal tarief. Daarnaast rekent Binck Bank ook nog eens een service fee afhankelijk van je gekozen profiel. Als je meer inzicht wilt in de kosten voor het zelf beleggen van je geld, dan adviseren wij de website eens rustig te bekijken. 

Kosten tegenover service

Je geld zelf beleggen bij Binck is relatief duur, maar daar tegenover staat wel dat je meer service kan verwachten. Ook vinden wij het platform van Binck uitgebreider en gebruiksvriendelijk. Het is dan ook het ideale platform voor de beginnende belegger, omdat er veel uitleg is. Ben je nog niet heel ervaren maak dan voor je zelf de afweging of je geld online wilt laten beleggen of dat je dit liever zelf doet. Bij het online beleggen van je geld kan er altijd geld verloren gaan bij een slechte markt of verkeerde keuzes.